Divendres, 29 Març 2024

L’ESET ONTINET masculí continua sumant victòries i amb l’objectiu d’arribar a la Fase Classificatòria amb el millor nivell

Posted On Dijous, 27 Febrer 2020 22:02 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Els tres equips sèniors, dos masculins i un femení, del Club Martínez Valls Bàsquet van aconseguir resultar vencedors en els partits de l’última jornada. En el cas del primer equip, el sènior masculí ESET ONTINET viatjava el diumenge de matí a Sant Vicent del Raspeig per enfrontar-se a l’ADESAVI, a qui va guanyar per 43-76.

 

Un encontre en el qual es va notar la superioritat de l’equip dirigit per Nico Sánchez. Van destacar en l’anotació Alberto Alemán amb 17 punts i 3 assistències, Fèlix Climent amb 15 punts i 7 assistències i Joan Canalejas amb 8. Als rebots, Pablo Iborra i Andy López van aconseguir 6 i 5 respectivament.

Aquest dissabte, l’ESET ONTINET masculí jugarà a casa. Serà a les 18.45 hores, en el pavelló d’Ontinyent, contra un dels equips forts de la competició, el UA FUNDACIÓN LUCENTUM.

Quant al femení ESET ONTINET, en la vesprada del diumenge s’enfrontava al CB PETRER a casa, guanyant per 86-77. Per la seua banda, el sènior masculí MARTÍNEZ VALLS, jugava també al poliesportiu local amb el CB NS LORETO, en un partit molt intens i disputat que va finalitzar per 90-88 al marcador.

D’altra banda cal destacar també el joc i la bona temporada de l’equip junior VONDOM, que guanyava per 71-57 al CB SUECA, i que actualment ocupen el segon lloc a la classificació.

Llegir 413 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM