Dijous, 18 abril 2024

Ontinyent acollirà el Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Posted On Dimecres, 12 Febrer 2020 08:59 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent acollirà enguany per primera volta el Campionat d'Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

El campionat, organitzat per la Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), l'Ajuntament d'Ontinyent i els clubs esportius Tennis Taula Ontinyent, Cepivall i Padel Indoor Ontinyent, a les instal·lacions del qual (al polígon de El Pla) tindran lloc les competicions entre el 23 i el 27 de febrer. 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presentava la cita acompanyat del regidor d’Esports, Óscar Borrell; representants de la FEDDI i els clubs col·laboradors, destacava la competició com "una bona ocasió per a què Ontinyent es mostre com la ciutat acollidora que és, on totes i tots podem sentir-nos iguals; i també per ser un referent esportiu en aquest cas al món del pàdel”. 

En aquest Campionat d'Espanya participaran 87 esportistes procedents de 13 clubs de tota Espanya, que participaran en en la categoria de competició (parelles masculines i femenines), adaptada (parelles masculines i femenines) i d'habilitats esportives (parelles mixtes). A més a més tindran lloc a la ciutat les activitats de la “Setmana de Formació FEDDI 2020”, estimant-se que la cita supose el desplaçament a la ciutat de al voltant de 300 persones.

El Secretari General de FEDDI Espanya, Miguel Àngel Sánchez, que acudia acompanyat del vicepresident de FEDDI Comunitat Valenciana, Ximo Gisbert, tenia paraules d’agraïment per a l'Ajuntament, la Federació Valenciana, els clubs de la zona i les empreses col·laboradores, perquè entre totes i tots han fet possible que pugam gaudir a Ontinyent d’una competició que any rere any mobilitza cada volta més gent”, manifestava.

Des dels clubs col·laboradors, Enrique Brotons, President del Club Tennis Taula Ontinyent, també tenia paraules d’agraïment per al consistori i la Federació, i mostrava “la il·lusió de totes les persones implicades perquè pugam acollir aquest campionat d’Espanya i que tot ixca de la millor manera". Totes les persones i entitats presents animaven a la ciutadania a vore les partides i animar als competidors i competidores. 

Llegir 652 vegades Darrera modificació el Dimecres, 12 Febrer 2020 09:07

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM