L’ESET ONTINET continua imparable sumant victòries

Posted On Divendres, 07 Febrer 2020 16:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet sumava una nova victòria el passat dissabte en guanyar per 79-67 al CA MONTEMAR. Amb aquesta ja són 14 els encontres guanyats, i només dues derrotes en tota la temporada.

En l’últim partit, els jugadors, dirigits per Nico Sánchez, entraven amb força a la pista i s’avançaven en el marcador amb un 24-19 en el primer quart. Un avantatge que van mantenir durant tot el partit. L’ESET ONTINET arribava al descans amb un resultat de 44-31. En la segona part, el rival estrenyia i aconseguia retallar distancies, encara que no les suficients, finalitzant el tercer quart per 62-49. I encara que en l’últim període el rival va anotar un punt més, el resultat final al marcador va ser el de 79-67.

Cal destacar el gran partit de Nacho Castelló, el capità de l’equip, que va posar caràcter en els moments que el conjunt més ho necessitava. A més va anotar 17 punts, fer 4 rebots i 3 assistències. També destacaven els 16 punts i 4 assistències de Fèlix Climent; els 15 punts i 10 rebots de Pablo Iborra; els 14 punts d’Alberto Alemán; i els 12 punts i 4 rebots de Pablo Roselló.

El pròxim encontre serà aquest diumenge quan viatjaran fora per enfrontar-se a l’ELCHE BASKET CLUB, un equip que va penúltim a la classificació però amb el qual no cal confiar-se.