L’ESET ONTINET tanca la primera volta sent líder

Posted On Dimecres, 18 Desembre 2019 12:28 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet continua imparable.

L’ESET ONTINET jugava el passat diumenge l’últim partit de la primera volta, i ho feia guanyant al CB JORGE JUAN. Amb aquesta victòria els d’Ontinyent reafirmen el seu lideratge a la classificació.

A l’encontre l’ESET ONTINET arribava amb dues baixes, la de Pablo Rosselló, que continua lesionat i no s’incorporarà al joc fins a gener, i la de Joan Canalejas, per indisposició. Per això, l’entrenador, Nico Sánchez, reforçava el conjunt amb dos jugadors de l’equip junior, Juan Micó i Nelo Ramos, que debutaven amb el primer equip.

El partit començava amb un parcial favorable d’11-2, després el rival va despertar i el primer quart acabava amb un 18-14 al marcador. Des del primer moment, l’ESET ONTINET va dominar el partit, arribant al descans amb 42-24. A la segona part, el tercer període va ser en el que menys van anotar els del Martínez Valls,  quedant el marcador per 55-35. En l’últim quart, un altre parcial favorable de 12-0, va terminar de decantar l’encontre, que finalitzava per 71-43.

Ara, aquest dijous el sènior A s’enfrontarà al SERVIGROUP BENIDORM, en el que serà el primer partit de la segona volta i l’últim abans de les vacances de Nadal. L’encontre serà a les 20.30 hores, al Poliesportiu Municipal.

Partit decisiu per al sènior femení

El sènior femení ESET ONTINET viatjava el passat diumenge a Moixent, on guanyava per 40-54. La major intensitat de l’equip del Martínez Valls feia que el partit es decantara a favor seu. A més, va ser un partit molt emotiu, ja que era l’últim joc de la temporada per a Inés Belda, qui per estudis marxa als Estats Units.

La pròxima cita del sènior femení serà el pròxim dissabte a les 17.30 hores al Poliesportiu Municipal. Un encontre, amb l’ENGUERA BASKET, que serà decisiu, ja que si resulten guanyadores passarien a jugar el Campionat Autonòmic.