Dimarts, 30 abril 2024

Iniciativa solidària de l'Ontinyent 1931 CF

Posted On Dilluns, 16 Desembre 2019 13:40 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L'Ontinyent 1931 CF, de la mà de la iniciativa nascuda dels Supporters BN, oferirà en el pròxim partit en casa una entrada totalment gratis a qualsevol aficionat que vinga al Clariano amb dos aliments no peribles

 (conserves, arròs, pasta, llegums, etc). El partit tindrà lloc a les 17:00 del diumenge 22 de desembre, i just l'hora d'abans, de 16:00 a 17:00, serà possible bescanviar aliments per entrades. En l'accés a l'estadi, entre les portes de General i Tribuna, es situaran membres dels Supporters BN, que entregaran una entrada a cada aficionat que col·labore amb aquesta important tasca.
 

Però és més, els socis podran participar igualment en aquesta iniciativa encara que tenen el partit inclòs en el seu carnet. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies als Supporters BN i a la col·laboració de la Creu Roja d'OntinyentEl partit, que es juga davant el Banyeres UE, serà l'últim de l'any i en joc hi ha el campionat d'hivern, ja que els homes de Roberto Bas tornarà a defensar el liderat després de la victòria d'ahir a Elda.

Llegir 563 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM