Dijous, 28 Març 2024

L'Ontinyent 1931 CF comptarà amb un equip juvenil.

Posted On Dijous, 04 Juliol 2019 16:06 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ontinyent 1931 CF creixerà poc a poc i amb una base sòlida, ja que comptarà també amb un equip juvenil.

La decisió sorgeix de la necessitat de cobrir un espectre d'edats de jugadors, encara en edat juvenil, i donar continuïtat a un projecte bonic que ve dels últims anys amb el desaparegut Ontinyent CF, i en el que es va aconseguir l'ascens a Regional Preferent amb unes xifres estratosfèriques.
 

Al comandament de la nau estarà Kiko Ferrero, un tècnic amb experiència en conjunts de futbol base des de cadet en amunt, i que tornarà a seure's en la banqueta després del seu viatge als Estats Units. Kiko coneix bé molts dels jugadors que encara mantenen edat de juvenil, i tractarà d'oferir continuïtat a eixe projecte al que se li podrien afegir cares noves per completar una plantilla que, partint des de la Segona Regional, puga destacar i sobretot nodrir de joves talents al primer equip.
 

"Em fa una il·lusió immensa, primer pel propi projecte de club que està construint-se, i particularment perquè m'agrada molt el futbol de formació en la seua vesant de futbol-11", ha assegurat el tècnic ontinyentí. Kiko compaginarà les tasques tècniques amb la col·laboració estreta dins de la junta directiva "intentant sempre aportar tot el que puga", segons les seues pròpies paraules.
 

La filosofia de l'aportació del futbol base al primer equip es veu ja acreditada per les primeres incorporacions realitzades amb homes com Ivelin Popov, Ángel Galán, Alberto Osoro, Marc Pomer, Martín Nebot, Jorge García o Diego Cambra. Està previst que en els propers dies s'anuncien els primers noms que vestiran la camiseta del conjunt juvenil.

Llegir 592 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM