Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent acollirà el I Campionat d’Espanya Cadet de Jiu-Jitsu i el XIX Trofeu Aleví Nacional de Futbol-8

Posted On Dijous, 11 abril 2019 16:02 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent tornarà a ser epicentre del món esportiu amb la celebració del I Campionat d’Espanya Cadet de Jiu-Jitsu i el XIX Trofeu Aleví Nacional de Futbol-8 “Ciutat d’Ontinyent”.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell compareixia aquest dijous en roda de premsa junt a  Francisco Cano del Club Fon-Do-Kan i Rafael Arcos de la Fundació Esport Base Ontinyent. El regidor destacava “amb estos dos esdeveniments esportius que tenen caràcter nacional situem Ontinyent al mapa esportiu d'Espanya i aconseguim, a més, continuar impulsant l'esport base que des de la regidoria considerem fonamental per aconseguir que els xiquets i xiquetes abandonen el sedentarisme i facen esport”, incidia.

Aquest dissabte 13 d'abril, el Poliesportiu Municipal d'Ontinyent serà la I Copa d'Espanya de Jiu-Jitsu en la modalitat de cadet a partir de les 15:00h. Des del Club-Fon-Do-Kan, Francisco Cano, destacava que “la Federació Espanyola de Judo ens ha inclòs en el circuit de proves nacionals. Per tant, la competició que vorem aquest dissabte és puntuable i qualificable per a proves d'un rang superior com puga ser el Campionat d’Europa” i explicava que “es donaran cita al voltant de 60 esportistes del País Basc, Catalunya, Castella-La Manxa, Madrid o Aragó. Totes i tots ells  competiran en les tres modalitats d'esta especialitat: duo, lluita, ne-waza. La més espectacular i prova reina, sens dubte, és la modalitat de “lluita” al mesclar karate i judo, encara que les altres dues mostren totes les possibilitats tècniques que ofereix este esport”, manifestava.

Durant les vacances de Setmana Santa, l'esport serà el protagonista de la mà de la celebració el proper divendres 19 i divendres 20 del XIX Trofeu Nacional de Futbol 8 als Camps Puríssima. Així mateix, també es disputaran els trofeus Aleví provincial-FEBO; benjamí; prebenjamí “Paquito Llopis” i aleví-benjamí femení. En aquest cas, els partits començaran a les 10:00h i reuniran en dos dies 46 equips i prop de 600 xiquets i xiquetes vinguts de tota Espanya. Des de Fundació Esport Base Ontinyent, Rafael Arcos, destacava que “és un torneig que permet als xiquets i xiquetes conèixer gent d'altres províncies i, de vegades, d'altres nacionalitats. És una ocasió de passar-ho bé mentre gaudeixen del que més els agrada, que és el futbol”, declarava.

Borrell agraïa al Club Fon-Do-Kan l'esforç per potenciar i donar a conèixer les arts marcials als xiquets i xiquetes i a la FEBO per tota la seua tasca realitzada de manera altruista en l'organització d'este campionat nacional, i també per seguir apostant també per l’esport femení.

Llegir 877 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM