Dijous, 25 abril 2024

5 esportistes femenines d'elit, madrines del projecte “Esport i Dona” d’Ontinyent

Posted On Dilluns, 04 Març 2019 16:27 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Fins a 5 dones vinculades a l’esport femení d’elit exercien de madrines del projecte “Esport i Dona” posat en marxa per la regidoria d’Esports d’Ontinyent.

La Directora del programa “Mujer i Deporte” del Consejo Superior de Deportes (CSD), Natalia Flores, l'entrenadora de fútbol, Patricia Campos i les esportistes internacionals Conxa Montaner, Ana Carrascosa i Marina Ferragut, que acudien a la Sala Gomis per participar a una taula rodona al marc de L'Escola de Famílies municipal, assistien prèviament a la presentació d’aquest projecte.

“Esport i Dona” té com a objectiu visibilitzar les dones esportistes per aconseguir incrementar la pràctica esportiva femenina i l'augment en les inscripcions de xiquetes en les escoles esportives municipals. En aquesta campanya participen els clubs d'Ontinyent que tenen xiquetes i escoles esportives municipals per tal de crear referents esportistes femenines en els llocs del Poliesportiu i escoles on s'instal·larà la campanya. Natalia Flores va destacar que el programa “Esport i Dona” “és un exemple a seguir” i manté la mateixa línia d'acció que des del CSE es persegueix amb el programa Universo Mujer o Mujer y Deporte.

L'acte comptava també amb la presència de la primera tinent d'alcalde, Rebeca Torró i del regidor d'Esports, Óscar Borrell, qui van coincidir en destacar com a “fonamental” que les xiquetes i joves tinguen exemples a seguir al món de l’esport. “Actes com el de hui ajuden a visibilitzar l'esport femení i potenciar l'accés de la dona a l'esport. Cal que les dones tinguen una plena igualtat en les condicions d'accés a l'esport i poder democratitzar-lo”, destacaven.

Durant la taula redona, les esportistes van fer un repàs de la seua vida i van exposar la importància de tindre referents, així com el paper destacat dels mitjans de comunicació per mostrar i donar a conèixer a les esportistes. Així mateix, també es van analitzar tots els entrebancs que té una esportista de nivell per a obtenir èxit.

Llegir 700 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM