Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent ofereix als centres educatius incloure la natació dins la formació acadèmica

Posted On Divendres, 16 Novembre 2018 17:09 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ajuntament d'Ontinyent ha posat a disposició dels  centres educatius de la ciutat la piscina coberta per a oferir formació curricular a l'alumnat de 6º de Primària, per tal que coneguen els beneficis de la pràctica d'aquesta modalitat esportiva.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell, destacava que “un any més facilitem la inclusió de la natació en la formació curricular perquè l'alumnat tinga una formació més completa en matèria esportiva davant l'important desenvolupament pedagògic que suposa la pràctica d'este esport”, manifestava.

Esta edició que va començar durant les últimes setmanes d'octubre ja ha rebut la visita de l'alumnat dels col·legis CEIP Carmelo Ripoll, CEIP Rafael Juan Vidal- La Solana, CEIP Martínez Valls i Colegio Pureza de María. Esta activitat completa la proposta d'accions de la Regidoria d'Esports a la piscina coberta que inclouen Escola de Nadal i de Pasqua, activitats per a la tercera edat i per a malalts crònics. Borrel destacava que “en posar la piscina coberta a l’abast de l’estudiantat, oferim un servei al que habitualment sols té accés l’alumnat de les grans capitals.

A més, la natació es considerat l'esport més complet, vist que ajuda a desenvolupar els músculs, els enforteix sense risc d'impacte i potencia la seua flexibilitat. Anem a continuar treballant per fomentar l'esport entre la ciutadania amb estes i altres mesures com el programa Esport i Escola”, exposava.

Llegir 873 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM