Divendres, 29 Març 2024

El Centre Ocupacional d’Ontinyent participa a l’encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal

Posted On Dijous, 20 Setembre 2018 17:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els jugadors de tenis del centre Ocupacional Jose Antonio Bodoque d´Ontinyent: Sergio Albert, Fernando Rodríguez i Juan Alabort acompanyats dels monitors del centre Jose Llin i Eliseo Prats que formaren part com a jugador unificat i entrenador respectivament, participaren en el IV encontre Nacional Mas Que Tenis organitzat per la Fundación Rafa Nadal i Special Olympics que es celebra a les instal·lacions de l’Acadèmia de Tennis Rafa Nadal en Manacor.

El centre de titularitat municipal compta amb una subvenció d’esta fundació per al desenvolupament d’una escola de tenis per a persones amb diversitat funcional i intel·lectual.

Durant tres dies els esportistes d’Ontinyent jugaren partits front a esportistes d’altres comunitats com: Andalusia, Balears, Aragó, Madrid, Castella Lleó, Múrcia i una representació de la selecció Alemanya, obtenint bons resultats: Sergio Albert es classificà en primer lloc en la seua categoria, Juan Alabort obtingué una segona posició en individual i la segona també en dobles unificats acompanyat del monitor Jose Llin i Fernando Rodríguez es classificà en una meritòria quarta posició. El dimarts 18 es feu la cerimònia  de clausura i el lliurament de premis per a tots els esportistes i fou en aquest acte on s’endugueren la gran alegria de conèixer a Rafa Nadal, qui s’encarregà de donar els premis i fer-se una foto en cada delegació per acabar dirigint unes paraules.

La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, felicitava a la delegació ontinyentina pels bons resultats perquè “és una experiència inoblidable i una recompensa al treball ben fet durant tot l’any”. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, s’unia a les felicitacions i destacava que  “tant el Centre Ocupacional com altres centres especialitzats tindran sempre a la seua disposició les instal·lacions esportives municipals, per gaudir de l’esport en totes les modalitats possibles”, recordava. Des del Centre estan molt satisfets d’haver participat en aquest programa i han destacat que els usuaris “es van sentir durant tres dies com autèntics esportistes d’èlit”.

Llegir 1164 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM