Dijous, 18 abril 2024

Jorge Rodríguez presideix la presentació del llibre sobre la història de l’Ontinyent CF

Posted On Dilluns, 25 Juny 2018 16:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Sala Gomis acollia el passat dissabte la presentació del llibre “Ontinyent CF: Una historia apasionante”, imprès per la Diputació de València i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

L’alcalde de la ciutat i president de la Diputació, Jorge Rodríguez, que acudia a l’acte acompanyat pels regidors Óscar Borrell, Sayo Gandia i Manuel Cuesta, presidia l’acte i donava l’enhorabona a l’autor, Arturo Reig, per “mantenir viva i donar a conèixer a les noves generacions la història del club de futbol”.

El primer edil tenia també paraules d’agraïment “per al treball de tots els presidents i persones que han estat vinculades al club durant tots aquests anys” i encoratjava a l’afició “a seguir lluitant per l’Ontinyent C.F. i treballar tots units pel futur de l’entitat”.

El llibre, de 400 pàgines, és el resultat d’un treball de dos anys que narra la trajectòria d’aquest club, que va nàixer en 1931, inclosos moments tan destacats com els ascensos a Segona Divisió en 1963 i en 1967. A l’acte es va comptar també amb la presència d’antics jugadors i entrenadors de l’equip ontinyentí com Antonio Bisbal, Francisco Javier Gramage Aliño o Antonio Aparicio, entre d’altres.

Llegir 998 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM