Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent acull el III Torneig Nacional de Jiu Jitsu

Posted On Dimecres, 06 Juny 2018 15:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La capital de la Vall d’Albaida tornarà a acollir el pròxim dissabte dia 9 el III Torneig Nacional de Jiu Jitsu “Trofeu Ciutat d’Ontinyent”.

El campionat, que es durà a terme a partir de les 16:00 hores al Poliesportiu Municipal, està organitzat per la Federació Valenciana de Judo i disciplines associades, el Club de Judo Fon-Do-Kan, l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València.

Al torneig ja han confirmat fins al moment la participació de 14 clubs i més de 160 esportistes procedents de tota Espanya, que competiran en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, en les modalitats de Ne Waza, Duo Kata i lluita. Cal destacar que la categoria de Benjamí en Ne Waza i Duo Kata és una novetat respecte als anys anteriors i que s’ha inclòs per considerar-se més factible i introductòria en la disciplina del Jiu Jitsu.

D’altra banda, des del Club Fon-Do-Kan, han anunciat que aquest any Ontinyent serà la seu del curs nacional d’arbitratge de Jiu Jitsu, la qual cosa destacaven, ja que la Federació Espanyola té un caràcter centralista i no és gens fàcil aconseguir aquesta consideració. El club també ha mostrat el seu agraïment a la regidoria d’Esports pel suport i la col·laboració posant en relleu les millores realitzades quant a instal·lacions i material en els últims anys.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, ha destacat la bona notícia que és “que la Federació continue confiant en la nostra ciutat per a celebrar aquest tipus d’esdeveniments que demostren que anem pel bon camí apostant pels clubs locals i l’esport base, i a més continuem amb la línia d’oferir una prova esportiva d’alt nivell cada mes” declarava.

Llegir 969 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM