Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent estrena “pumptrack” dins l’ampliació en 4.100 m2 de la zona verda de Benarrai

Posted On Divendres, 23 Març 2018 15:12 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha creat un “pumptrack” (un circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins) dins una ampliació realitzada en 4.100 m2 de la zona verda de Benarrai.

El “pumptrack”, que ocupa 1.220 m2, s’ha obert a l’ús públic aquest mes de març, i acollirà aquest diumenge a les 10:30 hores una exhibició BMX a càrrec dels clubs “Ralph’s Bikes d’Ontinyent” i BMX Alcoi.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, visitava esta setmana el circuit, on manifestava que la zona verda de Benarrai “és una bona mostra dels espais de convivència que volem seguir impulsant, ampliant i fent créixer. Aquesta pista pumptrack ha tingut una bona acollida als primers dies de funcionament, i pensem que els diners que s’han invertit demostren que amb inversions menudes també es pot fer accions que beneficien a molta gent”, apuntava.

En concret, la creació de la pista ha tingut un pressupost de 60.489’80 euros, amb el qual s’ha construit un circuit per a bicicletes, patins i monopatins amb un carril que oscil·la entre els 1,8 i 2,8 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 181 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts. La pista estarà inserida en una ampliació de la zona verda on s’han plantat al voltant d’una trentena d’arbres nous.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, recordava que la zona d’oci del Passeig de Benarrai “ja comptava amb una zona de jocs infantils, una tirolina, un estany, una cúpula i diversos elements esportius. A tot açò ara se suma aquesta nova zona on els més menuts i menudes podran gaudir acompanyats de les seues famílies”, assenyalava. Cuesta felicitava tant l’empresa que ha executat l’actuació com a l’arquitecte de l’obra, Helios Gisbert, qui valorava positivament la línia encetada pel consistori d’aprofitar espais en desús que puguen donar un servei a la ciutadania.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, posava de relleu l’interès “de seguir fomentant la pràctica esportiva i oferint noves possibilitats de practicar esports a tots els barris. Aquest nou espai dota d’un nou valor afegit esportiu i educatiu a la zona verda de Benarrai, i la bona resposta que està tenint demostra que ha estat tot un encert”, concloïa. 

Llegir 1926 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM