Divendres, 19 abril 2024

1400 participants viuen una històrica festa de l’esport femení a la I Cursa de la Dona d’Ontinyent i ja hi ha data per a la segona.

Posted On Dilluns, 05 Març 2018 16:55 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

Prop de 1400 dones participaven aquest diumenge a la I Cursa de la Dona d’Ontinyent, convertint en èxit la primera edició d’una cursa d’aquest tipus a la capital de La Vall d’Albaida.

La iniciativa, organitzada per l’equip “Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé” amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i de l’Obra Social “La Caixa”, recaptava fons a benefici de l’associació local ANIMA, en un matí que l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, definia com a “impressionant, emocionant i històric per a l’esport ontinyentí”.

Jorge Rodríguez, acompanyat per la 1ª tinent d’alcalde, Rebeca Torró, l’edil d’Esports, Óscar Borrell, i un nombrós grups de regidores i regidors municipals, no es perdia una cita a la que s’imposava l’atleta del C.A. Ciutat d’Albaida, Elizabeth Muñoz, amb un temps de 21 minuts i 4 segons, i on les participants podien completat corrent o caminant un recorregut de 5.000 metres que comptava amb nombrosos punts d’animació. En la vesprada del dia previ a la cursa, dissabte 3 de març, a el Centre Cultural Caixa Ontinyent acollia una sèrie de xerrades al voltant de la dona en l’esport actual i l’activitat física com a prevenció del càncer.

Óscar Borrell tenia paraules d’agraïment per a l’organització, i destacava la importància “d’una iniciativa que visibilitza la dona i el seu paper a l’esport, en una ciutat, la nostra, que aposta per l’esport femení i de base, i que hui ha viscut una festa esportiva a la seua màxima expressió”.  Des de l’equip organitzador es tenia al seu torn paraules d’agraïment per a l’Ajuntament, Policia Local, Protecció Civil, voluntaris i voluntàries, associacions, col·lectius i empreses col·laboradores, i emplaçaven a la II edició de la cursa, el 3 de març de 2019.

Llegir 917 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM