Divendres, 29 Març 2024

El III Clariano Trail d’Ontinyent s’integra al Circuit Trail València.

Posted On Dijous, 11 Gener 2018 15:58 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El III Clariano Trail d’Ontinyent s’integra al VII Circuit Trail Valencia-Cajamar, i obrirà el proper 21 de gener el calendari de les 8 proves previstes per l’organització.

Esta és la principal novetat d’una cursa que organitzen l’Ajuntament d’Ontinyent i l’empresa 3 Direcciones, amb la col·laboració de la marca esportiva Lurbel, a la seu de la qual es presentava esta cita esportiva amb les intervencions del regidor d’Esports, Óscar Borrell; Jesús Ruiz, de l’organització del circuit; i el responsable de promoció de Lurbel, Miguel Lurbe.

Oscar Borrell, destacava la importància que “Ontinyent conte amb proves d’aquest tipus, que ara a més s’inclou en un circuit que es servirà per atraure gent de tota la Comunitat Valenciana per a que coneguen els atractius de la nostra ciutat i el seu terme. El turisme esportiu pot ser un element més generador d’activitat econòmica, i comptar a tal efecte amb el recolzament d’empreses com Lurbel, que aposta perquè Ontinyent siga una referència al món del running i el trekking, és molt positiu. Volem ser una ciutat esportiva de referència, i amb la inclusió del Clariano Trail en el Circuit Trail València fem un pas més en aquest camí”, assenyalava.

Miguel Lurbe mostrava el suport de Lurbel a una prova que va sorgir organitzada per la marca ontinyentina, “i amb la que anem a ser el principal col·laborador en esta nova etapa, prestant la nostra ajuda en tot allò que es necessite a nivell organitzatiu”, manifestava.

La cursa, que tindrà lloc el 21 de gener, arrancarà a les 9:00 hores amb dues distàncies a les que poden participar tant esportistes federats com a no federats, i que tindran 22’3 i 11’3 kms. Jesús Ruiz explicava que les distàncies i recorreguts s’han adaptat a les característiques del circuit, sent la primera de les 8 proves previstes per a enguany “i que tenen com a nexe comú la voluntat de promoure l’esport de manera sostenible i també projectar la bellesa dels pobles d’interior de la província. Per això la imatge que gastem com a reclam per al cartell és la del paratge del Pou Clar, que és tota una referència en aquest sentit”, apuntava.

El circuit de totes dues proves tindrà eixida i meta en el poliesportiu i una part comuna des de l’eixida fins al quilòmetre 7, després d’haver passat pel Pou Clar. La cursa curta, amb un desnivell positiu de prop de 500 metres, no eixirà del terme d’Ontinyent, però la llarga anirà fins al de Bocairent per la zona de Ponce, amb un desnivell de quasi 1.000 metres positius. En tots dos casos hi haurà un màxim de 350 participants per cada prova “per raons de sostenibilitat i organització”, podent fer-se les inscripcions a la web www.trailvalencia.es fins dijous 18 de gener.

Llegir 1127 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM