Divendres, 29 Març 2024

Compromís per Ontinyent destaca que Conselleria invertirà 12 milions d'euros per al nou IES l'Estació

Posted On Dijous, 16 abril 2020 18:28 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Ple de l'Ajuntament d'Ontinyent, celebrat aquest dimecres 15 d'abril de manera telemàtica per primera vegada en la història de la ciutat, va aprovar licitar el projecte per a la construcció del nou IES l'Estació.

La proposta, que dóna inici als tràmits necessaris per al desenvolupament d'aquest projecte finançat íntegrament per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, va comptar amb els vots favorables de Compromís per Ontinyent i La Vall ens Uneix, i l'abstenció del Partit Popular.

En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, "la construcció de l'IES l'Estació dóna resposta a una necessitat llargament demandada per la comunitat educativa d'aquest centre i de tota la ciutat, amb una inversió de més de 12 milions d'euros, finançada íntegrament per la Conselleria d'Educació que dirigeix el nostre company Vicent Marzà".

Tal com destacava Calabuig, "la construcció del nou IES l'Estació s'emmarca dins del Pla Edificant impulsat pel Conseller Marzà, un pla que a Ontinyent suposarà una inversió total de més de 20 milions d'euros en diverses obres de millora i modernització de tots els centres educatius públics de la ciutat".

Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, remarcava "el compromís del Govern Valencià amb les inversions que corresponen a Ontinyent per justícia, després de molts anys de marginació per part dels anteriors governs de la Generalitat. Una aposta inversora de l'Administració autonòmica que permet que la ciutat continue progressant amb obres importants, i així l'Ajuntament, paral·lelament, pot destinar més recursos a atendre les mesures per fer front a la crisi sanitària".

Alberola concloïa incidint en "l'aposta de Compromís per l'educació pública de qualitat, que també s'està demostrant amb les diverses mesures preses per la Conselleria d'Educació per garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés a la docència, en aquests moments d'ensenyament a distància a conseqüència de la pandèmia del Coronavirus".

Llegir 330 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM