Divendres, 26 abril 2024

Els comerciants de Sant Rafel repartiran centenars de premis entre els seus clients

Posted On Divendres, 05 abril 2019 15:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'associació “Sant Rafel, Comerços i Serveis”, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent, repartirà més de 150 premis entre els seus clients.

La campanya que es va encetar el passat 1 d'abril repartirà butlletes fins al proper 17 d'abril en els prop de 50 comerços adherits, coincidint amb els dies previs a les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, declarava que “des del consistori recolzem, una vegada més, la promoció del comerç de proximitat, que és tan important per a la nostra ciutat. Continuem així apostant pel sector del comerç, els serveis i la diversificació de l'economia local donant suport en aquest cas als comerciants de l'Associació de Comerços i Serveis de Sant Rafel”.

Des de l'associació, el seu president, Jordi Vidal, explicava el funcionament de la campanya, que repartirà entre els premis directes pernils, mones, embotits, esmorzars i milotxes, “tot plantejat per a agrair la fidelitat dels clients als nostres comerços i establiments, i premiar-los per a que passen uns bons dies de Pasqua”, comentava. Vidal incidia que és una campanya oberta per a tota la ciutadania d'Ontinyent i poblacions veïnes. 

Llegir 773 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM