Divendres, 19 abril 2024

L’Ajuntament presenta l’avantprojecte que invertirà 2’1 milions euros en ampliar i millorar el CEIP Martínez Valls

Posted On Dimarts, 02 abril 2019 15:33 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat l’avantprojecte que planteja una inversió de 2’1 milions d’euros al CEIP Martínez Valls al marc del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat amb la col·laboració del consistori ontinyentí.

Responsables municipals i l’arquitecte de l’obra es reunien aquest dimecres amb la comunitat educativa del centre per tal de presentar l’avantprojecte (que contempla ampliacions dels aularis d’infantil i primària, la construcció d’un gimnàs i diverses reformes) i animaven a les famílies i professorat a fer aportacions i suggerències al mateix.

Segons s’explicava a la reunió d’aquest dilluns, l’actuació a executar inclou actuacions als dos edificis originals del centre, datats en 1985. L’aulari d'infantil, que va ser objecte d’una ampliació de dues unitats al voltant de l'any 2000 arran de la implantació del primer cicle d'infantil de 3 anys, serà objecte d’una nova ampliació de dues unitats per la implantació del cicle de 2 anys, així com diverses reformes que inclouen millores a la climatització i als aseos. Pel que fa a l’aulari de primària es planteja la construcció de nova planta d'un gimnàs amb vestuaris per a completar el programa del perfil de 12 unitats. Es planteja també millores als aseos, canvis a la xarxa elèctrica , i actuacions de reparació en general per a garantir la durabilitat de l'edifici.

El 2.139.954 euros del pressupost de l’actuació es reparteixen en 1.968.831 euros per a l’obra en sí i 171.124 per a assistències tècniques. La intervenció s’executarà en les anualitats de 2019 i 2020. Esta inversió se suma a la recentment executada per l’Ajuntament amb una subvenció de la Diputació de València que va permetre el canvi de la fusteria exterior amb 140.000 euros.

Llegir 1258 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM