Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent augmenta per quart any consecutiu les famílies amb bonificacions del pagament de l’IBI

Posted On Divendres, 16 Novembre 2018 17:07 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament d'Ontinyent augmenta la xifra de famílies beneficiàries de les subvencions al pagament de l'Impost de Bens Immobles a la vivenda habitual.

En concret, enguany seran 72 les famílies amb ingressos de fins a 801,76 euros mensuals que es beneficiaran d'estes ajudes, respecte a les 66 de 2017, xifra al seu torn superior a les 44 de 2016 i les 16 de 2015.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, ha explicat que aquest augment ha estat possible gràcies a l’ampliació del límit màxim d’ingressos en la corresponent ordenança municipal, ja que anteriorment sols es podia optar amb ingressos de fins a 645 euros al mes. Aquest canvi al límit “respon a la voluntat del Govern d’Ontinyent d’ajudar a la major quantitat possible de famílies. La de les bonificacions i subvencions de l’IBI és una línia en la que hem estat treballant des del primer moment amb l’objectiu de beneficiar a les màximes persones, i que aquestes siguen realment les que ho necessiten”, assenyalava.

Les ajudes podran ser de fins al 90% de l’IBI amb un màxim de 216 euros per als nuclis familiars amb ingressos mensuals de 0 a 534’51 euros; i de fins al 60% de l’impost amb un màxim de 144 euros per als que tinguen ingressos d’entre 534’51 i 801’76 euros, sent estes ajudes considerades com a guany patrimonial a efectes fiscals.

Joan Sanchis afegia que les diferents ajudes que es posen en marxa des del consistori “són possibles gràcies a la gestió prudent i rigorosa del Govern d’Ontinyent, que ens permet portar ja 6 anys tancant els pressupostos amb superàvit i no en dèficit, i també poder prendre mesures per atendre les necessitats socials i ajudar a les famílies d’Ontinyent que menys recursos tenen”, manifestava.

Llegir 712 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM