Dijous, 25 abril 2024

Xiquets i xiquetes d’Ontinyent aprenen a cuinar amb tallers gratuïts al Mercat Municipal

Posted On Dilluns, 30 abril 2018 14:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Una vintena de xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys gaudien aquest dissabte d’un taller de cuina gratuït al Mercat Municipal.

Concretament es tracta de “Cuina de Mercat Junior” una iniciativa que constarà de 4 tallers, amb dues sessions cadascú, que es duran a terme entre abril i octubre i que estan organitzats per l’Ajuntament d’Ontinyent i el Mercat Municipal.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la bona acollida que ha tingut el programa “cobrint-se la totalitat de les places per al primer taller al moment que ho vam anunciar” i incidia en “com és d’interessant aquesta activitat en la qual les xiquetes i els xiquets aprenen a cuinar divertint-se, a la vegada que es consciencien sobre la importància del comerç local i el consum de productes de proximitat” explicava Úbeda.

Les pròximes cites seran el 22 i el 29 de setembre i el 6 d’octubre. En cada taller s’elaboraran dues receptes. La primera sessió tindrà lloc de 10:30 a 11:30 hores i el segon torn serà de 12:00 a 13:00 hores. Per a participar en l’activitat serà necessari realitzat una inscripció a través de l’oficina de Promoció Econòmica al telèfon 96 291 82 27 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Llegir 1284 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM