Divendres, 29 Març 2024

Un programa de recerca d’ocupació a Ontinyent aconsegueix un 33% d’inserció laboral durant el primer mes

Posted On Dimecres, 11 abril 2018 15:24 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El 33% de les persones participants del programa d’acompanyament en la recerca de treball a Ontinyent han aconseguit la seua inserció al món laboral durant el primer mes.

El programa “Equips per a la recerca d’ocupació i emprenedoria” ha sigut posat en marxa a través de l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració del SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, visitava aquest dimarts als participants del programa i intercanviava impressions amb aquests.

La iniciativa, dirigida a persones majors de 30 anys en situació d’atur, té com a objectiu  millorar tant les habilitats personals com els recursos d’orientació i formació del grup participant, incrementant així les possibilitats de trobar ocupació. Aquesta, que s’encetava el passat mes de març, ja ha comptat amb la baixa de 6 usuaris i usuàries que han trobat feina, per la qual cosa ara es torna a obrir per a totes aquelles persones interessades que compleixen els requisits. El programa, que s’allargarà fins al mes de juliol, s’està duent a terme en l’edifici de la UNED, de dimarts a divendres de 9:15 a 12:15 hores. Es podrà obtenir més informació a través del telèfon 669 864 599.

Pablo Úbeda destacava que “és molt satisfactori comprovar que només en un mes des que el programa està en marxa ja han trobat treball una tercera part dels participants i que la resta han mostrat que aquest està sent molt profitós també en l’àmbit personal”. Cal recordar que aquest no és l’única iniciativa en matèria de formació i ocupació que s’està duent a terme actualment a Ontinyent. A “Equips per a la recerca d’ocupació i emprenedoria” se sumen també altres accions com la “Llançadora d’Ocupació” o “Jove Oportunitat”.

Llegir 1144 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM