Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent empra un nou sistema electroacústic per localitzar més ràpidament fuites d’aigua

Posted On Dilluns, 09 abril 2018 15:22 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un nou sistema amb dispositius electroacústics permet localitzar més ràpidament fuites a la xarxa d’aigua potable d’Ontinyent. L’equip d’auscultació de xarxes posat en marxa per l’Ajuntament i EGEVASA, l’empresa gestora de la xarxa d’aigua a la ciutat, permetia localitzar i reparar en menys de 24 hores dues fuites d’aigua de gran volum a les zones de la Cantereria i la Glorieta.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, incidia que “des del consistori i EGEVASA  tenim clar que l’aigua és un recurs escàs però molt essencial per al desenvolupament de l’activitat diària de qualsevol municipi, més ara en períodes de sèquia. Per això treballem conjuntament per optimitzar el funcionament de la xarxa municipal de distribució d’aigua potable i minimitzar les fuites incontrolades d’aigua, com hem pogut comprovar ara”, manifestava.

El nou Equip d’Auscultació de Xarxes empra els aparells electroacústics més innovadors del sector com geòfons, correladors, càmeres termogràfiques o hidròfons. Cal recordar que la xarxa d’aigua potable d’Ontinyent compta amb més de 150 km de canonades que es troben monitoritades amb diferents sensors fixos i mòbils per controlar, les 24 hores del dia, possibles ruptures i fugues.

Llegir 1081 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM