Diumenge, 28 abril 2024

L'humorista Luis Piedrahita, cap de cartell de la programació cultural municipal d'Ontinyent per a l'últim quadrimestre de l'any

Posted On Divendres, 08 Setembre 2023 07:18 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El polifacètic humorista Lusis Piedrahita és el cap de cartell de la programació cultural municipal al Teatre Echegaray i la Sala Gomis per a l'últim quadrimestre de l'any, amb el seu monòleg "Es mi palabra contra la mía".

El regidor de Cultura Àlex Borrell presentava aquest dijous una programació impulsada per l'Ajuntament de la que destacava "la gran varietat i atractiu amb espectacles de teatre, música, dansa i màgia per a grans i menuts. Hem fet un esforç per a poder aconseguir una programació compensada i que arribe a tots els gustos i totes edats, i sempre amb un preu accessible", assenyalava.

Piedrahita, qui actuarà al Teatre Echegaray el 22 d'octubre, tornarà a Ontinyent després haver participat en 2018 al circuit Café Teatre, posant en escena en aquesta ocasió un monòleg al qual analitzarà per què ningú està content amb allò que li ha tocat. Piedrahita és còmic, escriptor, il·lusionista, guionista i director de cinema, i és conegut per les seues participacions en "El Club de la Comedia", "El Hormiguero", "Cruz y Raya" o el programa radiofònic "La Ventana", entre altres.

Abans, la programació s'iniciarà el pròxim 23 de setembre amb la representació de "Pa, oli i crisis" a càrrec de l'Agrupació artística d'Ontinyent, al Teatre Echegaray. El 6 d'octubre, al mateix escenari i dins dels actes del 9 d'octubre, arribarà la jove cantant María Bertomeu, "qui està despuntant i s'ha convertit en un nou referent de la música tradicional valenciana", explicava Borrell. La setmana següent, divendres 13 d'octubre, també a l'Echegaray, serà torn per al recital de Sarsuela i Òpera "Immortal". Diumenge 22 d'octubre serà el dia de l'actuació de Luis Piedrahita, i el 29 d'octubre arribarà l'espectacle "Cube", de JM Gestión Teatral.

Ja al mes de novembre dins la mostra de titelles comarcal, divendres dia 10 es posaran en escena dos espectacles, "El Circo de los Valientes" de matí i "Estación Paraíso" de vesprada. Divendres 17 de novembre, divendres de Fira a Ontinyent, el Teatre Echegaray acollirà un espectacle d'homenatge al "Titi", que sota el títol "Libérate", "de segur que alegra especialment als nostres majors actius", assenyalava el regidor. Xarop Teatre representarà diumenge 26 de novembre "Mai plou a gust de tots" a la Sala Gomis; i al mes de desembre les representacions seran de màgia i dansa: La visita del mag Nacho Diago dins la gira d'Escalante tindrà lloc diumenge 10 de desembre; i el punt final el posarà un espectacle de dansa el 15 de desembre amb la participació de l'ontinyentí Javier de la Asunción: "El archipiélago de los Desastres".

Àlex Borrell recordava que a aquesta programació s'ha d'afegir altres activitats previstes per diverses entitats de la ciutat, com els concerts de Santa Cecília de les Bandes, espectacles homenatge a Nino Bravo, el tercer i quart concert de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent o l'espectacle de què la companyia Ars Lirica està preparant per a les festes de la Puríssima. Les entrades per als diferents espectacles es podran adquirir a la web www.caixaontinyent.es, a la Casa de cultura del Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla 1 hora abans de cada espectacle.

Llegir 196 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM