Divendres, 26 abril 2024

Ontinyent dedica un concert amb instruments històrics al compositor Josep Melcior Gomis

Posted On Dijous, 27 Octubre 2022 18:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent aproparà l’obra del compositor ontinyentí Josep Melcior Gomis aquest divendres amb un concert a l’espai cultural a qui dóna nom el mateix músic, la Sala Gomis.

L’espectacle que tindrà lloc a partir de les 20:30 hores  està inclòs dintre de la programació cultural de tardor prevista per la regidoria de Cultura.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a gaudir d’un concert que porta per nom "Hotel Favart”, en recrear les trobades musicals que tenien lloc en aquest hotel parisí, on es van allotjar personalitats com Gomis o Francisco de Goya. Un espectacle que a més “comptarà amb l'interès de comptar amb instruments històrics que ens permetran recuperar l’obra del compositor ontinyentí més internacional d’una manera més autèntica i propera a les sonoritatas de la seua època".

El concert abordarà una part molt considerable del corpus de cançons líriques de Gomis, especialment les composades per a veu sola amb acompanyament, a més de dos duets. A més d’una mostra de cançons de Gomis, el programa n’inclou altres de Rossini, García o Carulli, així com peces amb percussió obligada incloses en reculls francesos o anglesos. L’espectacle comptarà amb músics de reconegut prestigi: la mezzosoprano Adriana Mayer; Rubén Parejo a la guitarra romàntica; Carles Budó amb un piano original Broadwood (construït a Londres precisament el 1828) i Pere Olivé a la percussió. Les entrades per a aquest concert es poden adquirir a la web de Caixa Ontinyent o en taquilla 1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

Llegir 217 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM