Dijous, 25 abril 2024

Joel Joan dirigeix i protagonitza l’obra “El Gran Comediant” aquest diumenge al Teatre Echegaray

Posted On Divendres, 14 Octubre 2022 15:12 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El conegut actor Joel Joan, amb una ampla trajectòria al cinema, televisió i teatre, i guanyador en dues ocasions d’un premi Ondas, posarà en escena aquest diumenge al Teatre Echegaray la producció “El Gran Comediant".

Es tracta d’una obra inclosa dins la programació cultural municipal de tardor impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava com “una nova mostra d’eixa programació estable i de qualitat per laqual venim apostant, i que està tenint una bona resposta, com demostren les 3.500 persones que van gaudir dels 14 espectacles que vam programar al primer semestre”.

En aquesta ocasió, Joel Joan dirigeix i protagonitza una obra escrita també per ell mateix junt a Héctor Claramunt, a la qual es fa una mirada àcida al món dels artistes, un terreny que ja van trepitjar amb la sèrie “El crack”. Una història d'èxit i fracàs, d'egos, enveges, rivalitats i discursos motivadors, una competició entre amics que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort. Els amics són Llorenç, actor famós i diví, i Ernest, que ha arribat als 50 anys i no ha acabat mai de seguir avant. A punt de tirar la tovallola, rep l'ajuda d'un dels millors coach d'autoajuda i les coses comencen a canviar. “El Gran Comediant” compta també amb els actors Xavi Mira, Anna Sahun, África Alonso i Eduard Muntada, i es representarà diumenge des de les 19:00 hores al Teatre Echegaray, amb entrades a la venda anticipada al preu de 20 euros a la web de Caixa Ontinyent.

Abans, esta mateixa setmana, divendres 14 d’octubre a les 20:30 hores i en aquest cas a la Sala Gomis i al preu en anticipada de 5 euros, tindrà lloc la representació de l’espectacle “La Reina del Arga”, a càrrec de la companyia Quiero Teatro de Navarra. La representació, inclosa a la 37 Mostra Internacional de Titelles de La Vall d’Albaida, versa sobre Remigia Echarren, artista  coneguda a la Pamplona d'entre segles XIX i XX, qui es va guanyar el sobrenom de “la Reina del Arga”. L’obra que posarà en escena Estefania de Paz Asín quan s’acompleixen 100 anys de la mort de Remigia, combina diferents arts i tècniques, com són la narració, la interpretació, el teatre d'objectes, l'il·lusionisme, les arts plàstiques o el circ. L’espectacle, adreçat a públic adult, va obtenir el premi «Feten» 2022 a la millor interpretació.

Llegir 181 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM