Dijous, 25 abril 2024

El prestigiós quintet de vent “Aulos Madrid” actuarà divendres al Teatre Echegaray

Posted On Dimecres, 27 abril 2022 15:15 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El prestigiós quintet de vent “Aulos Madrid” actuarà aquest divendres a les 20:00 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent, dins la programació cultural semestral municipal programada des de l’Ajuntament.

Es tracta d’un grup fundat a l’any 1990 al si de l'Orquestra Nacional d'Espanya, que des de la seua creació, ha mantingut una activitat constant que inclou la participació en multitud de cicles de cambra al llarg de tota la geografia espanyola, gires internacionals, col·laboracions en activitats pedagògiques, estrenes d'obres de compositors contemporanis, així com la realització d'un treball exhaustiu d'investigació i ampliació del repertori per a aquesta formació.

Tots els seus components, a part d'exercir la seua activitat habitual com a professors de l'Orquestra Nacional d'Espanya, destaquen com a solistes internacionals, són membres de reconeguts grups internacionals, han sigut premiats en multitud de concursos internacionals i són, a més, reconeguts pedagogs dels seus respectius instruments.

Un dels membres de l’actual formació del quintet és l’oboista ontinyentí José Mª Ferrero de la Asunción, net del Mestre Ferrero i membre de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent. Junt a ell actuaran a Ontinyent Álvaro Octavio (flauta), Enrique Pérez (clarinet), Javier Bonet (trompa) i Vicente Palomares (fagot).

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava “la gran qualitat interpretativa d’aquest grup, que l’ha fut a fer actuacions dins i fora d’Espanya, com la que van dur a terme el passat mes de desembre en Dubai. Els integrants d’Aulos Madrid són músics de nivell internacional, que actuen i han rebut premis per tot el món, i que aquest divendres podrem gaudir sense eixir d’Ontinyent i a un preu molt reduït”,  destacava. Les entrades per al concert d’Aulos Madrid estan a la venda al preu de 5 euros en entrada anticipada a la web www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura, i en taquilla el dia de l’espectacle a 5 euros amb descomptes i 7 sense descompte.

La programació cultural municipal del semestre al Teatre Echegaray es reprendrà en maig amb les actuacions de l’emblemàtica banda Sedajazz Big Band & Albert Sanz divendres 13 de maig; i divendres 27 de maig l’obra de teatre “128 Batecs per minut" de la companyia valenciana Albena Teatre.

Llegir 399 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM