Divendres, 26 abril 2024

Aitana Sánchez-Gijón obri amb èxit el semestre cultural d’Ontinyent

Posted On Dilluns, 31 Gener 2022 18:17 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’actriu Aitana Sánchez-Gijón obria amb èxit el passat divendres la programació d’un intens semestre cultural a Ontinyent, amb la representació de l’obra “Malvivir” al Teatre Echegaray.

Més de 300 persones arribades tant d’Ontinyent com d’altres localitats veïnes gaudien de la revisió en femení de la picaresca del Segle d’Or que plantejava l’obra de la companyia “Ay Teatro”, que també comptava amb les interpretacions destacades de Marta Poveda i Bruno Tambascio.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava l’alta qualitat interpretativa de l’obra posada en escena, “amb un repart de primera línia encapçalat per Aitana Sanchez Gijón, en el mateix cap de setmana on l’actriu guanyava el premi a la millor actriu de repart dels premis Feroz de l’Associació d’Informadors Cinematogràfics d’Espanya”.

Borrell animava a la ciutadania “a seguir gaudint de la qualitat dels i les artiestes que van a pasar estos mesos per Ontinyent, com els actors Pepe Viyuela i Cayetana Guillem-Cuervo; la soprano Montserrat Martí Caballé; el màgic Jorge Blass; Sedajjazz; Aulos Madrid; Olympia Metropolitana o Albena Teatre, entre d’altres”.

La següent cita de la programació cultural municipal serà el dia 11 de febrer, també divendres,al Teatre Echegaray, amb un recital d’òpera i sarsuela de la mà de la soprano Montserrat Martí Caballé i el baríton Luis Santana, amb peces de Donizetti, Rossini, Mozart, Manuel de Falla o José Serrano, entre d’altres.

Llegir 269 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM