Dissabte, 20 abril 2024

Aitana Sánchez-Gijón porta a Ontinyent una revisió en femení de la picaresca del Segle d’Or

Posted On Dimarts, 25 Gener 2022 15:53 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’actriu Aitana Sánchez-Gijón encapçalarà aquest divendres a Ontinyent el cartell de la representació de “Malvivir”, una revisió teatral en femení de la picaresca del Segle d’Or espanyol.

L’obra, que es posarà en escena des de les 20:00 hores al Teatre Echegaray, servirà per obrir la programació cultural municipal de l’any.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “Malvivir és una interesantissima obra tragicòmica ambientada al segle XVII que ens aporta una reflexió sobre la llibertat i la supervivència, al temps que una revisió molt interessant de la literatura picaresca de l’època del Lazarillo de Tormes des del punt de vista femení. I tot amb actrius i actors d’un gran nivell interpretatiu on destaca Aitana Sánchez Gijón però també Marta Poveda o Bruno Tambascio, que ens portaran una obra de teatre pur”, manifestava.

“Malvivir”, de la companyia “Ay Teatro” conta en primera persona la vida secreta d´Elena de Paz, dona lliure, rebel, enginyosa, mentidera i fugitiva que desafia totes les convencions de la seua època i paga el preu de la seua llibertat. Des de la companyia s’explica que l’obra “és el viatge a la cara fosca del Segle d'Or, un recorregut per les diferents capes socials, els escenaris i personatges d'una època turbulenta i fascinant. És també la història de l'amor estripat i salvatge entre Elena i Montúfar, dos miserables en una Espanya d'esplendor i fam, de somni i engany, de fe i bruixeria, d'il·lusió i mort”.

Les entrades es poden adquirir al preu de 20 euros en venda anticipada a la web www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura. L’accés als espectacles estarà condicionat al compliment de les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Llegir 263 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM