Dilluns, 27 Setembre 2021

El quartet d’òpera-pop “Divina’s” porta a Ontinyent el seu espectacle de fusió musical

Posted On Divendres, 16 Juliol 2021 15:18 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El quartet Divina’s Lyric-Pop portarà el seu espectacle de fusió musical el proper dissabte 24 de juliol a la Glorieta d’Ontinyent.

El grup musical barreja l'òpera amb el pop posant en escena un ampli repertori de diferents estils des de música lírica i boleros fins als èxits pop-rock de les dècades dels anys 80 i 90. Les quatre integrants del grup són cantants i actrius que, amb una pantalla gegant i interactiva aconsegueixen un espectacle participatiu, cautivador i complet.

L'espectacle musical organitzat per la regidoria de Majors Actius es troba dins de la programació de "Cultura de Barri", proposta de l'Ajuntament d'Ontinyent per portar la cultura als carrers de tots els barris de la ciutat. A més, l'espectacle serà en un espai a l'aire lliure (La Glorieta, a partir de les 23:00 hores) per garantir les mesures de seguretat imposades per la pandèmia. Les entrades es poden reservar telefonant al 674 75 30 38 (Maribel).

El regidor de Majors Actius i Promoció de l'Autonomia, José Rafael Sanchis, anima la ciutadania a gaudir de l’espectacle de Divina's Lyric-Pop, ja que “serà una actuació musical completa i emocionant, que arribarà amb la garantia del compliment de totes les mesures de seguretat requerides per les autoritats sanitàries”, assenyalava. Cal recordar que el mateix 24 de juliol però de vesprada a les 19:30 hores, i també dins de la programació de “Cultura de Barri”, hi haurà una actuació del Grup de Danses d'Ontinyent a la Plaça Major i un concert de la Colla de Xirimites i Tabals el Regall a la Plaça de Sant Domingo a partir de les 20:30h.

Llegir 185 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM