Dijous, 18 abril 2024

La música en directe protagonitza la segona setmana de "Cultura de Barri"

Posted On Dimecres, 14 Juliol 2021 14:23 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La música en directe protagonitzarà la segona setmana de “Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura als carrers de tots els barris amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals, aquest cap de setmana amb 2 concerts al barri de Sant Rafel.

En concret, divendres 16 de juliol tindran lloc els concerts de l’Estiu Musical que organitza l’Agrupació Musical d’Ontinyent a càrrec de la Intokables Big Band. El lloc escollit per aquest concert és el Parc Pere IV a partir de les 23:00h.

La música serà també la protagonista en les altres cites del cap de setmana, com la que tindrà lloc dissabte al Teatre Echegaray amb el concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent i “La veu de la trompeta” a les 19:30 hores. El director serà Jaume Blai Santonja, bocairentí molt vinculat a Ontinyent, actual director assistent de la City of Birmingham Orchestra des de 2018. Al concert també participarà el trompetista Lluis González i la soprano Francesca Calero, component del Cor Nacional d’Espanya.

La programació del cap de setmana també inclourà l’actuació de "Las Vegas Jazz Band" al parc de Pere IV el mateix dissabte a les 23:00 hores, una formació musical que ofereix un repertori basat en temes de l’època daurada dels anys 60 a Las Vegas, d’artistes com ara Frank Sinatra, Nancy wilson, Peggy Lee, Carol Lawrence o Eydie Gormé, entre d’altres.

Abans, aquest dijous la programació de "Cultura de barri", també inclourà cinema a la fresca al pati del col·legi Vicent Gironés, amb la pel·lícula "Las Niñas" a partir de les 22:00h. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a continuar gaudint de la programació que combina música, dansa, cinema, poesia i contacontes i ha estat treballada "conjuntament amb les associacions locals, per a tornar a traure la cultura al carrer després d’uns mesos durs provocats per la pandèmia de la Covid-19", remarcava.

Llegir 328 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM