Dijous, 18 abril 2024

La històrica companyia Els Joglars porta al Teatre Echegaray d’Ontinyent la sàtira “Senyor Rossinyol”

Posted On Dijous, 18 Març 2021 16:14 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La històrica companyia catalana “Els Joglars", amb més de 50 anys d'història, serà la protagonista de la represa de la programació teatral municipal al Teatre Echegaray d’Ontinyent.

Ho farà el proper 28 de març, a partir de les 19:00h amb l’espectacle "Senyor Rossinyol", que es representarà seguint totes les condicions establertes per la normativa anticovid vigent.

L’obra dirigida per Alberto Castrillo-Ferrer empra la figura del pintor i escriptor Santiago Rusiñol per a construir una representació que amb humor i ironia crítica la situació del ‘procès’ a Catalunya. El regidor de Cultura, Alejandro Borrell, animava a la ciutadania a acudir de nou al teatre per gaudir d’una obra que "està rebent molts premis i molt bones crítiques". La cultura és segura i "per això, volem que la gent torne al teatre, que fins l’esclat de la pandèmia acudia setmanalment per gaudir de representacions teatrals i musicals", remarcava Borrell.

El regidor incidia que, tot i l’esclat de la pandèmia hem continuat donant suport a la cultura perquè érem conscients de la importància d’estar al costat d’un sector que ha vist paralitzat la seua activitat al darrer any". Així, l’aforament per al Teatre Echegaray estarà limitat al 50% seguint la normativa establerta per la Conselleria de Sanitat. Les persones interessades poden adquirir la seua entrada, al preu de 16€ en anticipada a la web www.caixaontinyent.es i l’entrada general en taquilla a 20€ fins una hora abans de l’espectacle.

Llegir 634 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM