Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent retransmetrà per streaming el concert de “El diluvi” i “La Trocamba Matanusca” després d’ocupar-se el 50% de l’aforament

Posted On Dimarts, 02 Març 2021 17:40 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ontinyent retransmetrà per streaming el concert dels grups "El Diluvi" i “La Trocamba Matanusca” d'aquest dissabte després d’ocupar-se el 50% de l’aforament permès amb entrades presencials al Teatre Echegaray.

L’actuació d’estos grups, que tindrà lloc a partir de les 19:00 hores, forma part de la programació musical del circuit Sonora de l’Institut Valencià de Cultura, i havia estat ajornada fins a dues voltes degut a la situació epidemiològica amb la covid-19.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que "una volta la situació pandèmica ha millorat, i sempre en compliment de la normativa autonòmica per a la realització d’activitats com aquesta amb públic presencial, anem a tornar a gaudir d’actuacions en viu. Això sí, amb un aforament limitat que en aquest cas és del 50% de la capacitat del teatre. Davant això, i tenint en compte la bona acollida que han tingut els concerts que hem retransmès en febrer per streaming, anem a disposar els mitjans perquè aquesta activitat cultural també puga ser seguida online per tot aquell qui vullga a través de les xarxes socials municipals", assenyalava.

Llegir 268 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM