Dimarts, 23 abril 2024

La humorista Maria Juan substituirà a l'actriu Yolanda Ramos a la cloenda del V Circuit Cafè Teatre

Posted On Dimarts, 28 Mai 2019 15:35 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'actriu Yolanda Ramos no podrà acudir a la cita del proper 20 de juny a l’acte de cloenda del V Circuit Cafè Teatre "Campus Ontinyent-Ociversitari”, segons ha confirmat la productora, sent substituïda per la monologuista Maria Juan, qui actuarà junt a la televisiva Virginia Riezu.

Durant els seues monòlegs estaran acompanyades per l'artista local, Miriam Ferrer, que realitzarà una obra pictòrica en directe.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “tot i el canvi, estem segurs que el públic assistent gaudirà d'un bon espectacle. Aquest circuit és una proposta que té com a principal objectiu augmentar l'oferta d'oci per als universitaris i potenciar la imatge d'Ontinyent com a ciutat universitària”, manifestava.

En aquest sentit, el V Circuit Cafè Teatre continua la seua programació aquest dijous 30 de maig amb un monòleg d’Òscar Tramoyeres, un dels més destacats monologuistes valencians. Actuarà a la Sala Gomis a les 19:00hores, en una actuació que té lloc i hora diferent a la resta per tractar-se d'una activitat que arriba de la mà de la regidoria d'Educació que coordina Óscar Borrell i que s'inclou a “Escola de Famílies”.

Óscar Borrell assegurava que “Ontinyent és una ciutat universitària i per això considerem que cal organitzar activitats plurals i transversals en coordinació amb totes les regidories perquè tota la ciutadania s’implique. Vam plantejar aquest monòleg dedicat a les mares i que tanca l’edició actual d’Escola de Famílies, per arribar a totes les persones que formen part de l’educació dels menuts i menudes”, assenyalava.

Des del Departament de Cultura recordaven que davant el canvi d’artista a l’espectacle de cloenda, tot aquell que haja adquirit ja la seua entrada i vulga tornar-la, caldrà que es pose en contacte amb el departament de cultura cridant al telèfon 96 291 82 30 o acudint a la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara (de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h).

Llegir 657 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM