Dijous, 28 Març 2024

La VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock convertirà Ontinyent en un centre comercial a cel obert

Posted On Dimarts, 21 Mai 2019 18:02 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

La VIII edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock convertirà Ontinyent en un centre comercial a cel obert.

Així definia, l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, el que serà aquesta fira en la roda de premsa de presentació d'esta nova edició a la que compareixia junt al regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda; la coordinadora de la Comissió 1 del Consell Econòmic i Social (CES), Amparo Boscá i el president de l'Associació d'Hostelers AHVAL, Jordi Martínez.

La VIII edició d'esta iniciativa, impulsada per l'Ajuntament a través del CES tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny al carrer José Iranzo i a l'aparcament adjacent al col·legi Martínez Valls reunint a 51 comerços i 17 establiments hostelers. L'alcalde destacava “aquesta campanya serà la número 28 que l'ajuntament ha posat en marxa i que ens han permès aconseguir un ràtio de comerços superior a ciutats que tradicionalment hem considerat com a referents com podrien ser Alcoi o Xàtiva” i incidia que “aquestes tipus d'iniciatives ens ajuden a generar la marca d'Ontinyent gastronòmic mentre reforcem la marca d'Ontinyent comercial”, assenyalava.

Els comerços s'ubicaran de nou al carrer José Iranzo perquè tal i com explicava el regidor Pablo Úbeda, “en les enquestes realitzades després de l'edició anterior havien mostrat la seua satisfacció amb aquest emplaçament en un 90% dels casos, valorant-se positivament l'amplària, comoditat i facilitat per a l'estacionament”.

De l’oferta comercial donava detalls la Coordinadora de la Comissió 1 del Consell Econòmic i Social, Amparo Boscá, qui incidia en “la qualitat i varietat dels establiments participants, que convertiran la Fira no sols en un punt de venda sinó en un espai on mostrar tot el potencial comercial que tenim al llarg de l’any perquè molta gent que ve a gaudir d'aquesta fira desconeix alguns dels comerços que tenim a Ontinyent”. Així, divendres de vesprada i dissabte i diumenge al llarg de tot el dia es comptarà amb establiments de tota mena de sectors, com ara moda, esports, llar, decoració i complements, moda infantil, esports, òptica, calçat, salut i benestar o serveis. 

En aquest sentit, Úbeda mostrava la seua satisfacció no sols per haver mantingut el nombre de comerços participants sinó perquè “enguany s'han duplicat les sol·licituds per part dels establiments d'hosteleria per a participar-hi, però els tècnics municipals ens van comunicar que per qüestions de seguretat d'espai sols podrien participar-ne 17”, destacava.

Des de l’Associació d’Hostelers AHVAL, el seu President, Jordi Martínez, explicava que enguany participaran 6 establiments més i que es tornaria a celebrar el torneig de futbolí davant l'èxit de l'edició passada. A més, anunciava que l'hora de tancament dels establiments d'hosteleria “tant divendres com dissabte s'allargarà fins les 02:00 i les 02:30h respectivament ja que la sensació de l'any passat és que es vam quedar curts”, apuntava. Els tres dies estaran ambientats amb la música de grups de la comarca de diferents estils com Zerocoma, Mimi y los Trileros, The Lemons, Scrambled, Star on Years, The Cabriolets, Soulomonics i Grupo Ñ.

Tant l'alcalde com el regidor han volgut agrair la implicació de Comerç In, Ahval, SOC i l'Associació de comerciants de Sant Rafel perquè “sense ells seria molt més dificil portar endavant no sols aquesta campanya sinó totes les que s'organitzen al llarg de l'any i que han situat a Ontinyent com un referent comercial”. Així mateix, reiteraven el seu agraïment a les veïnes i veïns del carrer José Iranzo i de la zona del pàrking per la seua paciència durant els dies previs i de celebració de la fira.

Llegir 1016 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM