Dimarts, 16 abril 2024

“Ontinyent al carrer” decorarà el cel del carrer Martínez Valls amb 1.050 catxirulos de colors

Posted On Dijous, 02 Mai 2019 15:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Més de 1000 grans catxirulos de colors decorarà aquest mes de maig el carrer Martínez Valls d’Ontinyent, on tindran lloc nombroses activitats durant els caps de setmana.

Serà al marc d’una nova edició de “Ontinyent al carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), que era presentada hui en roda de premsa.

En ella, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, compareixia acompanyat pel regidor de Política Económica, Pablo Úbeda, i la coordinadora de la Comissió 1 del Consell Econòmic i Social (CES), Amparo Bosca, destacava que “Ontinyent al Carrer, que arriba ja a la seua VII edició, suposa un nou pas al treball de posar en valor que la nostra també és  una ciutat comercial i de serveis. Un treball per referenciar-nos com a tal no sols a la nostra comarca sinó també al conjunt de les comarques centrals, ja que tenim una major ràtio de comerços per habitat que altres capitals veïnes. Volem seguir monstrant-nos com una capital de comarca amable i hospitalària, i animant a totes i tots a gaudir d’una ciutat viva, plena d’activitats i on es pot trobar de tot”, destacava.

Úbeda explicava que els 1000 catxirulos, decorats amb 3500 llaços de colors, han estat elaborats amb teixits respectuosos amb el medi ambient, que a més a més han estat confeccionats per empreses locals, “afavorint així l’economia circular”, explicava. Les activitats previstes s’iniciaran dissabte 11 de maig a les 18:00 hores al carrer Martínez Valls amb tallers infantils i animació a càrrec de l’escola de dansa Opera, on xiquets i xiquetes podran gaudir de jocs i tallers al llarg del tot el carrer i posteriorment tindrà lloc una desfilada i espectacle itinerant. Eixa mateixa vesprada tindrà lloc una gimnastrada artística i expressiva a càrrec de l’alumnat dels col·legis Martínez Valls, La Solana i Ies l’Estació, i també hi haurà una exhibició a càrrec de l’associació d’Arts Marcials d’Ontinyent.

Dissabte 19 de maig la jornada es dedicarà a “l’Esport al carrer” , amb un espai per als menuts a les 19:00 hores, exhibició de 15 clubs esportius de la ciutat d’Ontinyent, i sorteig de material esportiu per als xiquets i xiquetes participants. Pablo Úbeda agraïa la col·laboració del regidor d’Esports, Oscar Borrell, per la voluntat i el treball de la seua regidoria per tal de sumar-se a la iniciativa.  Finalment, dissabte 25 de maig es viurà una festa de cloenda on els més menuts tindran tallers i desfilades, en aquest cas de la mà de Masters Ballet.

La coordinadora de la Comissió 1 del CES, Amparo Boscá, tenia paraules d’agraïment per al Govern d’Ontinyent “per la seua aposta per recolzar el Consell Econòmic i Social pressupostàriament, ja que gràcies a això es poden dur a terme accions com esta, que fan ciutat i fan comerç. Iniciatives com Ontinyent al Carrer ens posen en el mapa comercial per als municipis dels voltants, ens ajuden a donar imatge com a ciutat comercial, i això es un impuls per a tots els establiments comercials d’Ontinyent. A més a més, enguany, amb un element molt típic valencià i elaborat a la nostra ciutat amb materials tèxtils, per fer d’aquesta una campanya molt ontinyentina”, destacava.

Llegir 709 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM