Dijous, 28 Març 2024

La premiada obra de George Brant “En tierra” arriba a Ontinyent

Posted On Dijous, 14 Febrer 2019 17:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“En tierra” arriba a Ontinyent de la mà de l'actriu suïssa Isabelle Stoffel i del director teatral i cinematogràfic, Sigfrid Monleón.

La representació tindrà el proper divendres 22 de febrer a partir de les 22h a la Sala Gomis. Stoffel i Monleón oferiran una versió molt fidel de l’obra escrita pel dramaturg George Brant, premiat amb el “Smith Prize” de teatre polític americà. El regidor de Cultura, Alex Borrell, destacava la qualitat d'esta obra, que “qüestiona les idees sobre la guerra, la família i el poder de contar històries i que ha estat considerada una obra necessària del nostre temps”. Així mateix, animava a la ciutadania a acostar-se per veure-la “pel tens suspens i ritme trepidant de la narració que veuran”.

L'obra conta la història d'una pilot de caça que posa fi a la seua carrera al quedar-se embarassada i passa a pilotar drons teledirigits, això li fa confondre la seua realitat quotidiana amb els llunyans destins en els que treballa. “En tierra” es va estrenar, per primera vegada, al Festival d'Edimburg en 2013 i ja ha sigut representada en gran part del món, desde Etiòpia fins a Broadway on va comptar amb Anne Hathaway com a protagonista. Els ontinyentins i ontinyentines poden gaudir, en directe, d'una obra de la que està preparant-se una versió operística en el Metropolitan de Nova York així com la seua adaptació al cinema.

Les entrades amb un cost de 10€ (8€ amb descompte) es poden adquirir per avançat en la web de Caixa Ontinyent i una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Llegir 572 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM