Dissabte, 27 abril 2024

Jorge Rodríguez destaca la importància de fomentar la comunicació amb les empreses perquè aprofiten al màxim les ajudes municipals

Posted On Dimecres, 13 Febrer 2019 17:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“No podem sols oferir ajudes a les empreses, hem de seguir fomentant la comunicació amb elles perquè aprofiten al màxim tots els avantatges que els dona estar ubicades a Ontinyent”.

Així ho manifestava hui l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la seua visita a Grupo Maya, una empresa valenciana de caràcter familiar dedicada al sector de la neteja domèstica i professional, higiene alimentària, seguretat laboral i residus urbans amb més d’un quart de segle d’història, i traslladada a Ontinyent ara fa 4 anys.

L’alcalde visitava les instal·lacions acompanyat dels regidors Pablo Úbeda (política econòmica) i Jaime Peris (territori), els gerents José Antonio i Marian Bonias; i el cap de producció Miguel Bonias, en un recorregut al qual comprovava de primera ma “l’aposta d’esta empresa per la innovació, la qualitat i el respecte al medi ambient, una aposta que des de fa quatre anys es fa des d’Ontinyent, on esta i totes les empreses van a tenir sempre un aliat en l’ajuntament per a la creació de llocs de feina”, manifestava. Així, el primer edil recordava les diferents línies d’ajuda que està impulsant l’Ajuntament a les empreses: el banc de naus i les subvencions al seu lloguer; les ajudes per a la participació en fires comercials o per a fer catàlegs; les bonificacions en l’IBI a empreses que generen llocs de treball indefinit; o el Pla de Millora dels Polígons Industrials.

Durant la visita, els responsables de l’empresa mostraven a l’alcalde i els regidors alguns dels elements que els han dut a tenir presència a 12 països i comptar amb importants certificacions internacionals per a la distribució dels seus productes. Maya compta amb una plantilla de prop de 50 persones a les seues instal·lacions a Ontinyent, amb una mitja d’edat d’entre 35 i 40 anys, i de les que prop del 50% son dones.

Llegir 566 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM