Dijous, 02 Mai 2024

Ontinyent ofereix una programació de joventut amb una trentena d’activitats durant l'últim trimestre de l'any

Posted On Dimecres, 31 Octubre 2018 17:22 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent ofereix durant l’últim trimestre de l’any una programació de joventut amb prop d’una trentena d’activitats, entre les organitzades per l’Ajuntament i les d’altres entitats.

La regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava el treball fet des de la Regidoria per oferir activitats que “impulsen als més joves de la nostra ciutat estar més actius per combatre el sedentarisme d'este grup de la societat”, manifestava.

Així, pel que fa a la programació municipal, des d'octubre a desembre hi ha activitats com ara tallers de batukada, danses i cançons d'animació, d'alimentació saludable, risoteràpia i de conta-contes; així com una masterclass de zumba i pilates, un grup de conversa d'anglès o un curs sobre necessitats educatives especials. A més a més, dissabte 10 de novembre s’ha organitzat una ruta de Memòria Històrica d’Ontinyent.

Durant estos mesos, l'espai jove que es pot utilitzar com a sala d'estudis i de treball acollirà també altres  activitats diverses organitzades pels  propis joves, entre les quals es troba un taller de màscares de Halloween el pròxim divendres 2 de novembre, una quedada de “preguntados" el dissabte 10 de novembre o un mercat d'intercanvi l'últim dissabte de novembre. En desembre es celebraran tallers de regals de Nadal, micro-obert, o garnaldes amb càpsules de cafè i cinema. L’agenda jove es completa amb altres activitats com ara la Fira d'Associacions Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) el 24 de novembre.

Ushiña animava a la ciutadania més jove d'Ontinyent a animar-se “a participar activament d'estes activitats perquè aprendran nous aspectes sobre matèries no vinculades a l'educació reglada, però que des del Govern d’Ontinyent considera fonamentals per al seu desenvolupament com a persones”. Totes les activitats són d'entrada gratuïta i estan dirigides especialment als joves d'entre 12 i 30 anys. Per poder participar de les mateixes cal inscriure's prèviament de forma presencial a l’oficina jove.

Llegir 640 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM