Divendres, 19 abril 2024

Més de 115 figures de tota Espanya participen al VII Aplec de Gegants i Cabets d’Ontinyent

Posted On Dimarts, 30 Octubre 2018 12:33 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Milers de persones ompliren aquest cap de setmana els carrers d’Ontinyent durant els actes del VII Aplec de Gegants i Cabets.

Aquest esdeveniment enguany ha comptat amb importants novetats com la celebració de la primera trobada de bestiari a Ontinyent, aprofitant la incorporació de les figures de l’Àguila i la Tartuga, que van desfilar el dissabte 27 junt als cavallets i altres figures de bestiari pertanyents a 10 colles de 9 pobles.

En esta setena edició de l'Aplec de Gegants i Cabets han participat 12 localitats: Agullent, Alcoi, Badalona, Benicarló, Bocairent, l'Hospitalet de Llobregat, Monòver, Novelda, Ontinyent amb Festa dels Amics dels Carros, CPFPA San Carles, Comparsa de Llauradors, Vic, Vinaròs i Sogorb, que acudia per primera vegada a Ontinyent. En total, van desfilar al voltant de 115 figures, 50 gegants i entre 60 i 65 cabets.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat per gran part de l'Equip de Govern va estar amb als Gegants i Cabets en un esdeveniment del que destacava que “s’ha convertit en un important pol d’atracció que serveix per projectar la ciutat davant els nombrosos participants que enguany vingut de tota Espanya, que al seu temps ens han permès conèixer les seues tradicions, els seus gegants i els seus cabets”, manifestava. Per la seua part, el president dels Gegants i Cabets, Xavi Llopis, va mostrar la seua satisfacció al finalitzar l'acte per haver vist durant tot el cap de setmana els carrers i les places de la ciutat plenes.

Llegir 659 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM