Dijous, 25 abril 2024

La guardonada Mara Aranda presenta el seu treball “Diàspora” a Ontinyent

Posted On Dimarts, 15 Mai 2018 14:58 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà el pròxim 25 de maig l’actuació de Mara Aranda, guardonada amb el millor disc europeu de 2017 per Transglobal Word Music Chart.

A partir de les 22:30 hores, l’artista presentarà “Diàspora”, un treball que naix després de quasi tres dècades d’investigació, estudi i interpretació de repertoris històrics. D’aquesta manera el públic assistent podrà gaudir d’un recorregut per la música de València, el Marroc, Turquia, Grècia, Bulgària i l’antiga Iugoslàvia.

A Mara Aranda (veu i percussions) li acompanyaran Jota Martínez (direcció, viola de roda, cítola, llaüt medieval), Abel García (baglama, laouto, viola de roda), Fernando Depiaggi (percussions i ney), i Rosa Sanz (ball).El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava aquesta proposta “amb la que podrem gaudir d’un gran viatge per la música tradicional d’un grapat de països i que a més demostra la gran varietat que té la programació cultural impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, que té com a objectiu arribar a tot tipus de públic possible” explicava el regidor.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros, 8 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis, al telèfon 96 291 05 16 i en taquilla una hora abans del concert. D’altra banda, Borrell també confirmava l’ajornament de l’espectacle “Miguel de Molina al Desnudo”, que estava previst per a l’1 de juny i del que pròximament es farà pública la nova data.

Llegir 996 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM