Dissabte, 23 Setembre 2023

“Ontinyent al carrer” inclourà sorteigs i descomptes als establiments de Comerç IN

Posted On Dijous, 10 Mai 2018 15:33 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“Ontinyent al carrer”, la iniciativa de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), inclourà aquest mes de maig  sorteigs i descomptes als establiments de Comerç IN.

Serà dins la campanya “de Sol en Sol”, per la qual els establiments associats oferiran atractius que, segons explicava la Presidenta de Comerç IN, Mª José Alhambra, “volen aprofitar l’impuls i el potencial de públic que atraurà Ontinyent al Carrer per premiar als clients i animar-los a conèixer els establiments amb preus especials i avantatges”.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, felicitava l’associació “per una iniciativa que permet sumar esforços i aprofitar sinèrgies per assolir objectiu comú, que és fer de la nostra cada volta més una ciutat d’atracció i que això redunde en un impuls a l’economia local. Tenim  una densitat comercial més alta per habitant que altres capitals de comarca veïnes, un fet que hem de posar en valor amb atractius com les activitats i promocions que anem a tenir baix les 15.000 tires del Cel de Colors que ja tenim dispost al carrer Martínez Valls per animar a gaudir de la nostra oferta comercial”, assenyalava.

Així, les persones que visiten els establiments associats a Comerç IN durant la setmana del 14 al 19 de maig, en comprar rebran una invitació per a prendre l'aperitiu en el Punt In que es muntarà en el carrer Martínez Valls el dissabte 19. Eixe mateix dissabte els comerços tindran un producte Sol amb una promoció especial del 30%, a més d'altres promocions que es trobaran senyalitzades amb la imatge de la campanya.

La següent acció consisteix en el sorteig d'un viatge de finalització de setmana a Paris, un sorteig que se celebrarà en dissabte 26 en el Punt In. Per a participar en el sorteig els clients hauran d'anar a un establiment associat, agafar un Sol i que en 5 associats li l'encunyen. Amb el Sol emplenat, dissabte acudirà al Punt In i li donaran les participacions per al sorteig que es realitzarà a les 20:30 al mateix lloc. Comerç IN també aprofitarà per celebrar el “Dia de la família” el 15 de maig amb un sorteig de 3 premis de 100€ entre tots els clients que passen la seua targeta In en les seues compres fins eixe dia.

Cal recordar que les activitats previstes per l’Ajuntament dins “Ontinyent al Carrer” s’iniciaran aquest dissabte 12 de maig a les 18:00 hores al carrer Martínez Valls amb un “Espai per als menuts” amb tallers infantils i animació a càrrec de l’escola de dansa Ballet Opera, on xiquets i xiquetes podran gaudir de jocs i tallers al llarg del tot el carrer. A les 19:30 tindrà lloc una desfilada i espectacle itinerant inaugural a càrrec de la companyia Dinàmic, acompanyada d’una batucada a càrrec de Batukem i el ballet de l’Escola de Dansa Opera.

Llegir 1181 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM