Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent duplica l’oferta d’activitats a la programació juvenil per al trimestre

Posted On Dilluns, 16 abril 2018 14:40 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Els i les joves d’Ontinyent comptaran d’abril a juny amb una completa programació trimestral amb 37 activitats, el doble de les 18 amb què es comptava trimestre anterior, de les que 26 són oferides directament pel consistori.

Així, la programació presentada per la regidoria de Joventut inclou tallers d’idiomes, monitor de menjador escolar, de videojocs o una escola canina, entre altres iniciatives per als i les joves de 12 a 30 anys de la ciutat. La regidora de Joventut, Katty Ushiña recordava que aquesta programació “ha estat configurada, com ja venim fent, tenint en compte les preferències del jovent i les propostes que hem arreplegat als centres educatius. Per això repetim tallers com el de defensa personal o introduïm altres de nous”, apuntava.

D’aquesta manera la programació començarà el pròxim dimarts amb una campanya als centres educatius al voltant del Dia Europeu de la Informació Juvenil. El 20 d’abril, l’edifici de la UNED acollirà un taller d’anglés per a millorar les tècniques del “writing”. Aquest taller continuarà amb altra sessió, el dia 27, en la qual es treballaran les errades més freqüents en la llengua anglesa. A partir del 28 d’abril es durà a terme el curs de monitor/a de menjador escolar; aquesta serà l’única proposta que no serà gratuïta, amb un cost de 70 €. També el 28, el Casal Jove serà l’escenari d’un taller de papiroflèxia.

Al mes de maig la programació continuarà el dia 4 amb una “Escape Hall” al Casal Jove. L’endemà, al mateix lloc, se celebrarà un entrenament físic amb els sistemes d’exercicis cal·listènia, “spartan” i “hiit”. Els dies 11 i 19 de maig es durà a terme una escola canina, també al Casal Jove. Els tallers d’anglés continuaran a la UNED el dia 20 de maig; en aquesta ocasió s’estudiaran tècniques d’expressió oral. El 25 de maig tornarà un dels tallers amb més demanda, el de disseny de videojocs. Aquest taller, que tindrà lloc a la UNED, tindrà altres dues sessions l’1 i el 8 de juny. El 26 de maig el Casal Jove acollirà una activitat d’iniciació al grafiti, que tindrà altra sessió el 15 de juny.

La programació per al mes de juny començarà el dia 2 amb una ruta senderista entre els termes d’Ontinyent i Bocairent. Durant aquest mes el Casal Jove acollirà els tallers d’iniciació al DJ, el 9 de juny; de mecànica de bicicletes, el 16 de juny; i de tir amb arc, el 23 de juny. La programació finalitzarà el 29 de juny al Poliesportiu Municipal amb el taller de defensa personal.

Ushiña recordava que, a més, tots els dissabtes de 18:00 a 21:00 hores el Casal Jove estarà obert amb diferents alternatives d’oci com ara jocs de taula o torneigs de videojocs. D’altra banda, també s’inclouen a la programació jove totes les activitats organitzades per altres entitats i col·lectius com el grup de teatre i les trobades de la Xarxa Jove, els diferents tallers de tècniques d’estudi del Consell Local de la Joventut o la Fira de l’Estudiant organitzada per la regidoria d’Educació.

Tota la informació detallada de la programació es podrà trobar a la web municipal. Les activitats són gratuïtes, exceptuant el curs de monitor/a de menjador escolar. Les places són limitades pel que serà necessari inscriure’s a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., del codi QR inclòs en la cartelleria o de forma presencial en l’Oficina Jove, al 4t pis de l’edifici de Serveis Socials a la plaça Major.

Llegir 862 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM