Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent presenta un calendari anual de rutes turístiques amb 24 recorreguts culturals, paisatgístics i gastronòmics gratuïts

Posted On Dijous, 12 abril 2018 15:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria de turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat un  calendari anual de rutes turístiques amb 24 recorreguts culturals, paisatgístics i gastronòmics pel terme municipal.

La iniciativa, segons explicava el regidor de l’àrea, Pablo Úbeda, “respon a l’interès del Govern d’Ontinyent de seguir promovent el turisme com a un motor més per a l’impuls de l’economia de la ciutat.

En concret, els 24 recorreguts programats corresponen a 14 rutes diferenciades, amb novetats com una ruta literària nocturna, una ruta senderista micològica o una ruta per les fonts urbanes que amplien el ventall amb que es comptava fins ara, amb nous continguts temàtics, “i que es repartiran al llarg de l’any, de manera que tots els mesos tindrem oferta adequada a l’època en que ens trobem”, explicava.

Així, en març es realitzava la Ruta de les Xumeneres i en abril s’han programat una Ruta Senderista i Taller d’Herbero pel Barranc dels Tarongers, una Ruta pels Refugis Antiaeris, una Ruta Cicloturista i una Ruta Gastronòmica. En maig es farà una Ruta de Caça Fotogràfica on els participants podran prendre imatges, així com una Ruta dels Museus i col·leccions museogràfiques. En juny serà torn per una Ruta Senderista Etnobotànica pel Barranc de la Puríssima, i una de les novetats, la Ruta literària nocturna dedicada als poetes valencians, que es realitzarà recorrent la ciutat de nit.

En juliol i agost hi haurà fins a 4 sessions de la Ruta de Trekking Aquàtic pel Riu Clariano, a més d’una nova edició de la Ruta pels Refugis Antiaeris i una Ruta Cultural per La Vila. Ja en setembre tornarà la Ruta pels Refugis Antiaeris, a la que se sumarà una nova Ruta per les Fonts Urbanes, i una Ruta Cultural per la Vila. En octubre es farà un recorregut per la Ruta de Jaume I i una nova edició de la Ruta Cicloturista, i en novembre tornarà la Ruta Gastronòmica i arribarà altra de les novetats, una Ruta Senderista Micològica que donarà a conèixer la riquesa dels bolets i fongs de les serres del terme. Finalment, en desembre tindrà lloc una nova edició de la Ruta dels Refugis Antaeris i es farà una Ruta dedicada als Personatges Il·lustres i Cases Senyorials.

Les visites seran sempre amb caràcter gratuït i places limitades, podent ampliar-se la informació i realitzar-se inscripcions a la Tourist Info d’Ontinyent, ubicada al Palau de La Vila, de dimarts a dissabte de 9:00 a 13:30 hores i de dilluns a divendres de 16:30 a 19:00 hores.

Llegir 1706 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM