Imprimir aquesta pàgina

Joan Sanchis i Sayo Gandia reben a les autoritats del Govern Valencià al stand d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a FITUR

Posted On Dijous, 23 Gener 2020 16:33 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Diputat per la Vall d’Albaida a la Diputació de València i regidor de Territori d'Ontinyent, Joan Sanchis, i la regidora de Turisme ontinyentina, Sayo Gandia, actuaven com a amfitrions per a les autoritats que es passaven estos dies a visitar els stands de la ciutat i la comarca a FITUR.

 

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; la Vicepresidenta 1ª i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra; i el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, eren les principals autoritats del Govern Valencià que es passaven per l’espai habilitat per la Diputació de València per a Ontinyent i els municipis de La Vall d’Albaida.

Sanchis i Gandia actuaven com a amfitrions per a tots ells i també per a altres personalitats del món polític i empresarial que s’interessaven per l'oferta turística en la zona, un potencial turístic que era posat en valor en tot moment pel diputat i la regidora.

Joan Sanchis destacava que "tenim una comarca amb una gran riquesa patrimonial, arquitectònica i natural, tenim molt de camí a recórrer en matèria turística però el turisme ens pot ajudar a crear més ocupació, i administracions com els Ajuntaments, la Mancomunitat, la Diputació i la Generalitat. Hem mostrat a les autoritats que ens han acompanyat el nostre interès per treballar en eixa línia i aprofitar eixe potencial que tenim”, manifestava.

Pel que fa a Sayo Gandia, posava de relleu que Ontinyent “és una ciutat que es pot visitar de gener a desembre i així ho hem explicat als visitants als nostre stand, on ens hem promocionat con una ciutat viva, que tots les mesos té activitats culturals i festives, i que compta amb una extensa programació de rutes guiades que es poden gaudir també al llarg de tot l'any", concloïa.

Llegir 455 vegades
Redacción

L'últim de Redacción