Dimecres, 29 Març 2023

Compromís per Ontinyent proposa que el servei de diàlisi s’incloga al Pla Funcional del nou Hospital comarcal

Posted On Divendres, 12 Febrer 2021 16:11 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest divendres, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat que el servei de diàlisi siga inclòs en el Pla Funcional del nou Hospital comarcal d’Ontinyent, que està construint la Generalitat Valenciana.

La proposta del regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola té com a objectiu aportar una solució de caràcter definitiu per al manteniment del servei a la capital de la Vall d’Albaida. A més, des del grup municipal han mostrat el seu suport a què l’Ajuntament d’Ontinyent dialogue amb la Conselleria de Sanitat per a explorar totes les vies possibles.

El regidor i portaveu, Nico Calabuig, ha assenyalat que “des de Compromís per Ontinyent pensem que hem d’avançar en la recerca d’una solució definitiva, mentre s’estudien possibles solucions transitòries. Per això demanem que el servei de diàlisi siga inclòs en el Pla Funcional del nou Hospital comarcal, sumant-se a la cartera de serveis que preveu aquesta infraestructura. És fonamental aprofitar l’oportunitat que suposa el nou Hospital per a seguir reclamant més i millors serveis per a Ontinyent i la Vall d’Albaida. A més, incorporar el servei al nou Hospital permetria millorar-lo, ja que passaria a ser un servei sanitari de gestió pública, centrat exclusivament en la salut dels pacients”.

Calabuig ha apuntat que “volem aprofundir en la qüestió perquè, com ja vam plantejar des del primer moment, per damunt de tot ha d’estar el benestar dels usuaris i usuàries del servei de diàlisi d’Ontinyent. Des de Compromís per Ontinyent volem ser part de la solució a aquest problema, perquè pensem que és el nostre deure com a representants de la ciutadania d’Ontinyent. Com a oposició constructiva entenem que la capital de la Vall d’Albaida mereix comptar amb una cartera de serveis completa que cobrisca totes les necessitats sanitàries, i evite al màxim els desplaçaments a altres poblacions”.

Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, ha conclòs manifestant que “també considerem prioritari que, mentre l’Hospital s’acaba de construir i s’estudia la possible ubicació del servei de diàlisi en les seues instal·lacions, cal explorar possibles solucions transitòries que responguen a les necessitats dels usuaris i usuàries. Per això, hem manifestat el nostre suport perquè es mantinguen les converses entre l’Ajuntament d’Ontinyent i la Conselleria de Sanitat en aquesta línia”.

Llegir 1506 vegades
Més en aquesta categoria: Mercat dels diumenges

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM