Imprimir aquesta pàgina

L'alcalde d'Ontinyent felicita el VAO Femení pel passe a promoció d'ascens a Primera Divisió Autonòmica

Posted On Divendres, 09 Juliol 2021 17:21 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d'Esports, Òscar Borrell han rebut aquest divendres en l'Ajuntament a l'equip de Voleibol Amateur Ontinyent (VAO) femení, que ha aconseguit per primera vegada en vint anys arribar a la promoció d'ascens a Primera Divisió autonòmica, competint contra els equips més potents de la Segona Autonòmica.

 

L'Alcalde ha recalcat que "l'esforç té recompensa i la constància sempre dóna els seus fruits. En aquests moments difícils en els quals es van haver de parar els entrenaments i reduir-los per la pandèmia, té més mèrit encara haver aconseguit aquest repte” manifestava Rodríguez. També, s'ha de destacar que l'esport femení està agafant força a la ciutat d'Ontinyent i, amb fites com aquest “es demostra el valor que té i l'orgull que sou per consistori i per tota la ciutat", afegia l’Alcalde.

El regidor d'Esports Òscar Borrell se sumava a les paraules de l'Alcalde destacant l'aposta de govern municipal per visibilitzar les dones esportistes de la ciutat i reconeixent-les com a "exemple per totes les xiquetes que volen fer esport a Ontinyent” afirmava. A més, el regidor s'ha posat a la disposició del VAO femení per ajudar-les durant la temporada vinent amb el que és relatiu a les infrastructures i els espais d'entrenament: “El govern local està ací sempre per tirar-vos una mà i per rebre-vos l'any que ve amb més èxits”, concloïa Borrell. Tots dos rebien una samarreta del club de mans de les jugadores.

Llegir 546 vegades
Redacción

L'últim de Redacción