Imprimir aquesta pàgina

Més de un centenar de jugadors ja disfruten del Campus d'Estiu CD Espor Base Ontinyent

Posted On Dilluns, 28 Juny 2021 11:19 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)
Este dilluns arranca l'última activitat de la present temporada: el CAMPUS D'ESTIU que per primera vegada organitza exclusivament la nostra Escola, i que comptarà amb monitors de tecnificació ja presents en anteriors Campus que hem realitzat esta 2020/2021.
 
Un total de 110 jugadors inscrits per a estes quatre setmanes oferides per a gaudir de l'esport que més els agrada, si bé esta primera quinzena la començaran 84 xiquets, repartits el sis grups, i que pots consultar si estan al GRUP-1, GRUP-2, GRUP-3, GRUP-4, GRUP-5, GRUP-6 , depenent de la categoria dels xiquets.
 
Serà a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, aprofitant així l'oportunitat de poder gaudir de la piscina de que disposa, i que de segur gaudiran cada dia. Jornades matinals supervisades pel Director del Campus Miguel Gandia, amb el suport del Director Esportiu de la nostra Escola Pascual Donat, i realitzades pels monitors que són: Angel Guarner, Ivan Arcos, Sergio Aran, Ferran Torregrosa i Paco Balaguer, i que les jornades de dimecres, dijous i divendres comptaran amb Henri Estornell com a entrenador de porters.
 
En finalitzar cada quinzena, es realitzarà la pertinent entrega de premis i detalls aportats pel Vila-real CF a este Campus, que de segur serà una gran experiència pels joves jugadors, i que comptaran amb la presència d'importants jugadors professionals, que ja anunciarem els propers dies.
Llegir 258 vegades
Redacción

L'últim de Redacción