Dijous, 28 Març 2024

Caixa Ontinyent renova l'esponsorització de l'orquestra simfònica

Posted On Dimecres, 15 Febrer 2023 19:23 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Caixa Ontinyent i Ad libitum han signat la renovació de l'esponsorització de l'Orquestra Simfònica per a 2023, un projecte educatiu musical que l'entitat està recolzant des de 2015 i en la qual participen, cada any, més de 100 alumnes de les nostres comarques.

 

A través de la Fundació Caixa Ontinyent, l'Entitat aportarà 20.000 euros que permetran impulsar accions formatives i culturals de caràcter musical entre les quals destaca la seua programació de concerts, en els quals participen els seus alumnes i compten amb convidats de prestigi musical. Per a 2023, estan previstos quatre concerts: Música per a l’escena, Nino Bravo simfònic, 20 anys d’orquestra simfònica a Ontinyent i Beethoven.

L'acord ha sigut subscrit pel Director de l'Escola Musical Ad libitum, Lluís Muñoz, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla.

El Director d'Ad libitum ha manifestat el seu agraïment “per continuar comptant amb Caixa Ontinyent per a aquest projecte formatiu, un trampolí perquè els nostres joves músics puguen dedicar-se de manera professional”.

El President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat “la importància de donar suport a iniciatives com esta orquestra, un projecte formatiu que permet als nostres joves formar-se al costat de grans professionals. És una aposta clara per la cultura i el talent, i una manera d'oferir oportunitats de futur als nostres joves”.

Pla ha recordat a més que “la reversió de beneficis en accions socials és possible gràcies a la confiança dels nostres clients. Són ells, amb les seues operacions, els que possibiliten una obra social d'un valor incalculable”.

Llegir 224 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM