Dimecres, 29 Març 2023

El Teatre Echegaray acull l’espectacle de dansa i flamenc “Tiempo Eterno” inspirat en l’obra de Salvador Dalí

Posted On Dimecres, 25 Gener 2023 18:23 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà aquest divendres des de les 20:00 hores la representació de l’espectacle de dansa espanyola i flamenc “Tiempo Eterno”, de la companyia de dansa de Teresa Neira i Mª Angles Santamaría, responsables de la direcció artística i coreografia de la representació.

 

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “dins les arts escèniques, la dansa és una disciplina artística especialment plena de bellesa i personalitat. En aquest cas, amb una obra inspirada en els rellotges del quadre conegut de Salvador Dalí ‘La Persistència de la Memòria’, per a parlar-nos del pas del temps i la relativitat de les coses. Un espectacle molt enriquidor que animem a gaudir a totes i tots”, manifestava.

La música de l’espectacle combina peces gravades amb diferents instruments musicals i música en directe, i en l’elenc es compta amb reconegudes ballarines com Miriam Gallego, Víctor Gómez, Triana Herrero, Sofía Jiménez, Paula Juárez, Lucía Marcos, Dunia Martínez i l’ontinyentina Rosmari Vidal, professora de ball espanyol al Centre d Dansa Òpera. Quant als músics, a la guitarra estarà José El Pelirrojo, a les palmes Francisco Navarro i a la veu Antonio Chacón. L’actuació es divideix en 4 parts: “Tiempo inconsciente”, “Tiempo de vida,” “Tiempo inerte” i “Tiempo eterno”, que mostren que a través de la dansa, tot i que el temps passa, tot pot romandre en essència.

La representació de “Tiempo Eterno” té una durada de 75 minuts i un preu de 8 euros en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i de 10 euros en taquilla sense descompte

Llegir 48 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM