Dijous, 28 Març 2024

L’actuació de “Auxili” a “Ontinyent en Concert” comptarà amb col·laboracions de destacats grups valencians

Posted On Dimarts, 16 Agost 2022 17:05 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’actuació del grup “Auxili” dimarts 23 d’agost dins de “Ontinyent en Concert” comptarà amb la col·laboració de components de destacats grups musicals valencians.

Així, el retorn del grup per actuar a la seua ciutat després de quatre anys, comptarà amb la participació a l’escenari de la cantant María Bertomeu; Julio i Sen-K de La Raíz i Nativa; Àlex Seguí de La Gossa Sorda; Manu Pardo de Funkiwis; Pollet de Zoo; la Trocamba Matanusca, i la col·laboració d'antics membres de la formació, per a una actuació que des del grup s’avança que “va a ser molt especial, perquè serà en Moros i Cristians i per fi podrem dir que la festa ens representa més que mai”.

Cal recordar que els concerts que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent dimarts i dimecres de la “Setmana Gran” de festes enguany tindran lloc al pàrking de la Paduana, comptant-se el mateix dimarts 23 amb les actuacions de La Fúmiga, Jazz Woman, DJ “Plan B” i el grup guanyador del concurs “Sona Ontinyent”, el grup de reggae fusió “Baketà”. Les entrades estan a la venda a la web a un preu de 15 euros per a tota la jornada a entradasparaeventos.es.

Dimecres 24 d’agost, “Ontinyent en Concert” comptarà amb l’actuació al mateix escenari dels grups “Hermano Salvaje”, “Lemons” i “Lisasinson”, en aquest cas amb entrada gratuïta.  La regidora de Festes, Àngels Muñoz, animava a la ciutadania d’Ontinyent, La Vall d’Albaida i les comarques veïnes “a acompanyar-nos i gaudir d’uns concerts que estan preparant els grups participants amb molta estima i que de segur van a oferir un gran espectacle”.

Llegir 322 vegades Darrera modificació el Dimarts, 16 Agost 2022 17:39

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM